2013. június 12., szerda

Siker, RED3, Tervek...

Nagy örömmel üdvözlök mindenkit újra itt az ESS™ blogján. Rengeteg dolgot szeretnék leírni ebben az új posztban. Kezdésnek talán a legtöbbet feszegetett téma az a RED Expert 3. Egyenlőre nincsen tervbe az elkészítése, de rengeteg új tartalmat szereztünk és készítettünk hozzá amik nagyban megváltoztatnák a játékélményt. Sajnos ezek megvalósítása a játék jelenlegi szintjén nem lehetségesek, de szerepel a listánkon, amivel még jobban lehet fokozni a feelinget.


A kép jól szemlélteti a hátteret és a panorámát, ami a látótávolság szempontjából igen fontos. Ez a második "terv" a listánkon. Ennek megvalósítása többféle képen is kivitelezhető, de talán a két legegyszerűbb jelölt a háttérben található "fa buildingek", amik azért vannak, hogy ne lássunk át a semmibe az utak szélén, hanem látunk egy szép fa rengeteget, ami a valóságérzetet javítja. A második pedig a háttérben található domborzat modellek cseréje, újratextúrázása. Nem megvalósíthatatlan, de rengeteg idő és energia. És a harmadik számú

célunk a játék történtében a növényzet maximalizálása, vagyis kihozni belőle a maximumot, amit még bír a játék, és az átlagjátékosok számítógépe. A következő anyag egy videó, ami csupán szemlélteti az animált felhőket és azok mozgását. Ez csak egy szerkesztett videó, nem a játékból van. Azonban a sok terv mellett ne feledkezzünk meg a RED Expert 2-ről sem, ami ugyan nem hódít annyira "még", mint az elődje, de jobb teljesítményének és konfigurálásának köszönhetően az első rész rajongó táborát azonnal lenyűgözte és átálltak az új verzióra.



Közeleg a nyár is. A terveket felsoroltam, amik nem kis feladatok. Szeretnék minden kedves rajongónak kellemes nyári szünetet, lazulást és pihenést kívánni!

Üdvözlettel: az ESS csapata.

6 megjegyzés:

  1. Sziasztok! A RED2 szerintem csúcs lett, és ha lesz folytatás, arra mindenképpen vevő vagyok. Az elképzelések jók, remélhetőleg az SCS berkeiben is felfigyelnek rátok, és talán némiképp megkönnyítik a munkátokat (ha lehet ezt így mondani). Sok sikert és jó pihenést kívánok nektek a nyárra! (ha netán utóbbit is terveztétek volna)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen, viszont kívánunk mi is hasonló sikereket és kellemes nyarat! :)

      Törlés
    2. Az SCS, már igazán előállhatna egy szerződésajánlattal.
      Nagy szükségük lenne rátok.
      Persze csak akkor, ha hosszútávú terveik is vannak.

      Törlés
  2. Sziasztok! Nekem lenne pár ötletem a játék fejlesztésében kapcsolatban. Első, az autópályán lehetnénk km táblák pld: Prága 50km. és az utak szélén is ( a kicsi zöld táblák). Második, az emberek átmehetnének a zebrákon (tehát a lámpáknál is, hamár egyszer van zebra :D ) Harmadik, a rendes kétsávos útakra rakhatnátok káttyú táblát és egyebeket köztük pl elsőbbség adás 50m múlva. Üdv. Ui:Remélem hasznos infókat adtam! Jó munkát hozzá!! :)

    VálaszTörlés
  3. mikor lesz RED3 szó?

    VálaszTörlés
  4. A közlekedési táblák láthatóságával is lehetne valamit kezdeni, mert nappal is már csak akkor látom mi van rá írva amikor mellé érek. Esőben, vagy éjjel meg már lutri az egész...

    VálaszTörlés