2013. március 17., vasárnap

A közelgő javítás

Mint észrevehettétek, nem bővelkedtem hírekben az elmúlt időszakban. Pedig lett volna rá okom bőven. Az egyik és legfontosabb, hogy az Environment Simulating Studio összes tagja lelépett a kiadás után, és így egyedül maradtam. Ezzel persze nincsen gond, hiszen az ötlet, és a megvalósítás is mind hozzám kötődik.

A stúdió által készített első kiegészítőnk, a RED Expert olyan hatalmas és hihetetlen eredményeket ért el pár hét alatt, amiről álmodni sem mertünk. A mai napig is az első helyen van a Restacar torrent oldalán, a Restabit-en. Eszerint a magyarok egyik legkedveltebb mod-ja lett. Nem hagyható figyelmen kívül, hogy a RED nem csak a hazai kamion szimulátoros világban aratott sikereket, de nemzetközi szinten is elismert lett, és kiharcolta magának a figyelmet és az elismerést. Naponta kapok email-eket, hogy mennyire remek a kiegészítő, sokkal szebbé varázsolta a játékélményt, és sok más. Ezért úgy gondoltam, hogy a csapat feloszlása nem lehet hatással e remek munkára és úgy érzem, nem ez volt az utolsó mű ami a stúdióból kikerül! 

És mint ahogyan azt a bejegyzés címe is elárulja, egy közelgő javítás fog érkezni a RED-hez. Javítva vannak benne az égboltok eddigi összes felmerült hibái, új út textúrák készülnek. Új növényzetet igyekszek integrálni a játékba, hogy még lenyűgözőbb legyen az élmény, és még szebb színekben pompázon az Euro Truck Simulator 2 környezete.


Üdvözlettel
Vajo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése