2013. június 26., szerda

ESS vs HT

Ez a bejegyzés egy kicsit eltér a megszokottól, hiszen most írok először blogbejegyzést a saját cégem blogján. Bánkúti Péter vagyok, az Environment Simulating Studio megalapítója. Ugyanakkor az ötlet és az elképzelés, az eddig elkészült munkák már nem az én asztalom, hanem Vajvoda Tamás érdeme. Már sejteni lehet, hogy nem hétköznapi bejegyzésről van szó. A Real Environment Dimension első része után és hanyagoltam a stúdiót, mondván a kutya se fogja használni az első kiegészítőnket, és ha ennek nem lesz sikere, később mitől lenne. Tévedtem. Ezért visszatértem, hogy ismét a kezembe vegyem a gyeplőt és még jobban elkápráztassuk a rajongótáborunkat, a végfelhasználókat. És itt jön ennek az üzenetnek a célja és mondanivalója. Vajvoda Tamás 2009-ben létrehozta a HunTruckers nevű kamionos fórumot melynek célja és középpontja lett a szimulátorozás, a kamionozás. Régóta ismerem Vajo-t és én is csatlakoztam 2010-ben az oldalhoz, aminek egyszerűen elképesztő statisztikája "van", de inkább volt. 2011 elején az oldal egy vírus miatt megszűnt és kénytelen volt elköltözni. A HT közel 12 ezer regisztrált tagot jegyzett. Majd 5000 tért vissza az oldalra havonta egyszer, ebből 1500 tag látogatta meg hetente és 500 naponta visszatérő látogató volt. Az aktív tagok száma közel 150-200 fő volt akik rendszeresen ellátták a fórumot kommentjeikkel, hozzászólásaikkal. Ezzel a statisztikával az "eddigi" legnagyobb magyar kamionos fórum volt a világon. És hogy miért tettem idézőjelbe? Feltámasztjuk ezt a régi oldalt, hiszen kár lenne egy ilyen nagyszerű és remek oldalt veszni hagyni, ezért közösen újjáépítjük. Mivel mindkettőnknek másak a céljai, ezért egyesítjük a két "céget", hogy ne menjen egyike a másik rovására. A HunTruckers megmarad kamionos oldalnak, és hozzá csatlakozik az ESS, mint kiegészítő és szoftverfejlesztő. Jelenleg ketten végezzük az "alap" munkálatokat, hiszen egy ilyen oldalt felépíteni, újra elterjeszteni és megismertetni az emberekkel nem egyszerű feladat. Új honlap, webshop és egy eddig soha nem tapasztalt, külön a kamionosok mindennapjaiban felmerülő problémákra és kérdésekre választ nyújtó fórum fog készülni. A honlap végeleges formája csak 2014-ben fog napvilágot látni és elindulni, ezért addig is szeretnénk egy versenyt hirdetni.

A verseny célja egy egyedi, kamionos weboldal design-jának elkészítése. Csak olyanok jelentkezzenek és küldjenek erre a célra anyagot, akik értenek hozzá, mivel igényes munkákat várunk el. És tudom, hogy senki nem fog otthon leülni azért, hogy elkészítsen egy igényes, sok időt, energiát felemésztő projectet. Ezért aki elkészíti a a megfelelő megjelenést, jutalmul a következőket ajánljuk fel:

1. helyezett:

- 1 darab egyedi HunTruckers-es póló
- 1 darab nyakba akasztható HunTruckers-es badget
- valamint 30.000 forint fődíjnak.

2. helyezett:

- 1 darab egyedi HunTruckers-es póló
- 1 darab nyakba akasztható HunTruckers-es badget
- valamint 5.000 forint

3. helyezett:

- 1 darab egyedi HunTruckers-es póló
- 1 darab nyakba akasztható HunTruckers-es badget


A pályázatokat és projecteket 2014. január 10-ig várjuk a huntruckers@gmail.com címen. A munkákról képeket, illetve videókat küldhettek nekünk. Reméljük fel keltettük az érdeklődéseteket és sok szerencsét és jó munkát kívánunk nektek.



Üdvözlettel:
Bánkúti Péter

ügyvezető, ESS

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése